Επίσκεψη στη Δημόσια βιβλιοθήκη και στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

✅️Την Τετάρτη 13/9/2023 η επικεφαλής κ Ειρήνη Κουτσαλεδάκη και μέλη του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» για το Δήμο Ρεθύμνης έκαναν συναντήσεις,

📍στο φιλόξενο χώρο της Δημόσιας βιβλιοθήκης με ξεναγό τον Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δ. Κ. Β. Ρ, κ. Μ.Τρούλη βρεθήκαν και συζήτησαν θέματα προς επίλυση αλλά και προοπτικές εξέλιξης αυτής της λειτουργίας για το Δήμο μας.

Η καλλιέργεια πνεύματος και η γνώση δεν εξαντλείται στα κτίρια αλλά θεριεύει σαν συλλογάσαι!

Κι όταν πόλη και οικισμοί σαν μια ενότητα αποφασίζουν για ΑΛΛΑΓΗ η πνευματική καλλιέργεια και ο πολιτισμός οδηγεί την κάθε απόφαση αλλά και ενισχυέται απο την κάθε απόφαση .

📍Στη συνέχεια η επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» κ Ειρήνη Κουτσαλεδάκη επισκέφτηκε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

κ .κ.Πρόδρομο.

Η ευλογία και η ψυχική δύναμη στην εξελισσόμενη προσπάθεια που κορυφώνεται στην εκλογική αυτή διαδικασία στις Αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Ρεθύμνης ήταν το αντικείμενο συνάντησης.

Η αρμονική συνεργασία με την Εκκλησία είναι το επιθυμητό σε δύσκολες αλλά και ευχάριστες στιγμές για το Δήμο.

Κι όταν δοκιμάζονται ανθρώπινες ζωές απέναντι σε συνθήκες κλιματικής αλλαγής,απέναντι σε υγειονομική,οικονομική ή ενεργειακή κρίση αλλά και σε κρίση αξιών η συνεργασία είναι επιβεβλημένη αλλά και γόνιμη.

🙏Με ανθρωπιά,ενδιαφέρον,διάθεση προσφοράς.