Επισκέψεις συναντήσεις συμμετοχές

✅️Την Παρασκευή 15/9/2023 στο παράρτημα του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων στον Τσεσμέ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την επικεφαλής κ Ειρήνη Κουτσαλεδάκη και μέλη του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ».

👉Ακούστηκαν προβληματισμοί για την ευρύτερη περιοχή του Τσεσμέ αλλά και για τη στέγαση του Καπή.Συναντήσαμε την καθημερινότητα της τρίτης ηλικίας στο προσκήνιο ,με προσωπικό και ωφελούμενους σε αρμονική συνεργασία μεταξύ τους ,φροντίδα μα και δράση .

✅️Η συνέχεια των συναντήσεων και συζητήσεων δόθηκε στα γραφεία της Β-βάθμια εκπαίδευσης με το Διευθυντή κ Μ.Μαραγκάκη και συνεργάτες του.

👉Σε κλίμα γόνιμο με προβληματισμούς που αφορούν την εκπαίδευση στο Ρέθυμνο τις ελλείψεις υποδομών αλλά και τις προτάσεις για τη Β-βάθμια εκπαίδευση εξελίχτηκε η συνάντηση.

Η διάθεση συνεργασία στις παραπάνω αρμοδιότητες είναι πάντα το ζητούμενο.

✅️Αργά το απόγευμα στην Πλατεία Μικρασιατών. Μας δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το δρώμενο του παραδοσιακού γάμου με άρωμα Μικρασιάτικων καταβολών αλλά και παράδοσης.Με τη χορωδία και το θεατρικό στα καλύτερά τους και με αρκετούς όρθιους συμπολίτες μας και ξένους επισκέπτες να παρακολουθούν.