Κισανδράκη Βασιλική


Η Βασιλική Κισανδράκη (27 ετών) έχει καταγωγή από το χωριό Βιράν Επισκοπή Ρεθύμνου. Είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής απόφοιτη από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα Ρυθμική Γυμναστική! Ολοκλήρωσε τις σπουδές και την πρακτική της ειδικότητας σε αντίστοιχο πανεπιστήμιο στην Σόφια της Βουλγαρίας για ένα εξάμηνο!
Έχει παρακολουθήσει από την ιδιωτική σχολή A.F. Studies τις εξής ειδικότητες Aerial Instructor, Cardio & Step Aerobic Instructor & Aqua Fitness Instructor και από την ιδιωτική σχολή Fitnovation την Καλλισθενική! Έχει ολοκληρώσει την σχολή προπονητών της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας τις ειδικότητες Ακροβατική Γυμναστική και Αθλητικό Ομαδικό Χορό (Cheerleading) κατέχοντας την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στις παραπάνω ειδικότητες.
Έχει εργαστεί σε αθλητικούς συλλόγους στην Κρήτη σε μαζικά και αγωνιστικά τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής όπως επίσης και στο Cheerleading! Επιπλέον έχει εργαστεί σε γυμναστήρια και σε σχολές χορού στο Aerial Fitness και σε καλοκαιρινές δραστηριότητες με παιδιά! Υπήρξε χορεύτρια κλασικού χορού σε νεαρή ηλικία και πλέον ασχολείται με το CrossFit και τον εναέριο χορό!
Από το 2021 εργάζεται ως προπονήτρια στον Αθλητικό Σύλλογο «Ρυθμική Αύρα Ρεθύμνου» σε μαζικά και αγωνιστικά τμήματα με συμμετοχές σε αγώνες εντός και εκτός Κρήτης.
Ολοκληρώνει σε ένα μήνα την ετήσια σχολή Ραπτικής στα Χανιά «Γεωργουλάκη Νίκη».
Πρόσφατα δραστηριοποιείται στο χώρο λιανικού και χονδρικού εμπορίου καθώς έχει δημιουργήσει το πρώτο φυσικό κατάστημα στο Ρέθυμνο με είδη χορού-αθλητικά είδη και κατασκευή στολών το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στον επόμενο μήνα.