Αποστολάκη Μαρία


Ονομάζομαι Αποστολάκη Μαρία του Νικολάου με καταγωγή από την Μικρή Γωνιά Ρεθύμνης και ρίζες μητρός από τα Απλαδιανά Μυλοποτάμου.

Γεννηθείς το 1982 στο Ρέθυμνο και μητέρα ενός 16 χρόνου κοριτσιού. Απόφοιτη Δημόσιου ΙΕΚ Οικονομίας και Διοίκησης με Πιστοποιημένες γνώσεις στην Πληροφορική και Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
Πιστεύοντας στην γυναικεία επιχειρηματικότητα και την αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας, με σκληρή δουλειά , όντας παράλληλα εργαζόμενη σαν ιδιωτική υπάλληλος στον τομέα του τουρισμού και της οικονομίας έως και σήμερα, το 2019 δημιούργησα την δική μου εταιρεία Τουριστικής Διαχείρισης – Προώθησης ακινήτων και προορισμών την ΕholidaysRentals.gr παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών και πλήρης ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Το 2022 μια ακόμα επαγγελματική δραστηριότητα γεννιέται και αναπτύσσετε η Eholidays Real Estate Agent με αποκλειστικό στόχο την ενοικίαση και την πώληση ακινήτων.

Έχοντας δυναμική και με γνώμονα την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας καθώς συνάμα της οικονομίας και της καθημερινότητας μας, συμπλέω με τον συνδυασμό της Ειρήνης Κουτσαλεδάκη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ».

.