Παγουράκης Στυλιανός


Είμαι δάσκαλος οδήγησης πάνω από 30 χρόνια στην πόλη του Ρεθύμνου και έχω υπηρετήσει και ως Πρόεδρος των Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών στο Ρέθυμνο, καθώς και στο ΔΣ της Ρεθυμνιώτικης Εταιρείας για την προσπάθεια που κάναμε οι δημότες να επανέλθει ακτοπλοϊκή γραμμή στο Ρέθυμνο…

Η εμπειρία που έχω αποκτήσει μέσα από τον χώρο της εργασίας μου, μου δίνει την δυνατότητα να συμβάλλω έτσι ώστε να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις στο τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο κυρίως από την πολύ κακή μέχρι τώρα διαχείριση του τεράστιου όγκου των οχημάτων των επισκεπτών στην πόλη μας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Η πόλη μας θεωρείται ένας από τους πιο ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς απ’ όλο τον κόσμο και δυστυχώς οι δομές που διαθέτει δεν είναι επαρκείς για την φιλοξενία των επισκεπτών, αλλά ούτε και για την εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων και των φοιτητών, διότι ως γνωστό το Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου έχει αυξήσεις τις ανάγκες των δομών για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διαβίωση των Ρεθυμνιωτών.

Πρόσφατα, ήμουν υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου με την Συμμαχία Ανατροπής ως μέλος του πολιτικού κινήματος Ε.ΠΑ.Μ. Τόσο ως δημότης Ρεθύμνου αλλά και ως ενεργός πολίτης θα υπερασπιστώ με κάθε τρόπο τον δημόσιο χαρακτήρα των δομών του Δήμου μας κόντρα στα συμφέροντα ξένα και ντόπια, γιατί πιστεύω απόλυτα πως μόνο ο δήμος μπορεί να προσφέρει τις σωστές υπηρεσίες στους κατοίκους και τους φιλοξενούμενους στην πόλη μας.

Στην συζήτηση που κάναμε στην προσωπική μας επικοινωνία με την κυρία Κουτσαλεδάκη ξεκαθάρισα ότι θα είμαι απέναντι σε όποια απόφαση δεν λαμβάνεται με σκοπό την απόλυτη εξυπηρέτηση των δημοτών του Ρεθύμνου ακόμα και αν χρειαστεί να έρθω αντιμέτωπος και με την ίδια και τον συνδυασμό της.

Επίσης είναι ξεκάθαρο πως θα σταθώ στο πλευρό της, σε κάθε προσπάθεια που διακρίνω ότι γίνεται για το καλό της τοπικής κοινωνίας μας τόσο εντός της πόλης μας αλλά και για την εξυπηρέτηση των αναγκών στα πιο απομακρυσμένα χωριά του Δήμου.

Με εκτίμηση, Στέλιος Παγουράκης