Παξιμάδη Μαρία

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ…


Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας. Γεννημένη στο Ρέθυμνο ,με καταγωγή του πατερα μου (Ιωάννη Παξιμάδη ) από Καλλικράτη Σφακίων και της μητέρας μου (Μανωλάκη Ευαγγελία) από Μυριοκέφαλα
Φοίτησα στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου
Μαζί με την οικογένεια μου διατηρώ στο χωριό μου Γωνιά ,τουριστικά καταλύματα , και το πιστοποιημένο εργαστήριο επεξεργασίας βοτάνων και ελαιολάδου (HIPPOCRETA )
Τα βότανα και γενικά ότι γεννάει η φύση ,είναι αντικείμενο μελέτης μου γιατί γνωρίζω ότι είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της .
Αγωνίζομαι για την γυναικεία επιχειρηματικότητα , η οποία προσφέρει εκτός από τα οικονομικά κέρδη ,προσωπική ικανοποίηση και ατομική ανεξαρτησία.
Γνωρίζοντας ότι στην Ελλάδα βρισκόμαστε αρκετά βήματα πίσω σε σχέση με τις πιο ανεπτυγμένες χώρες ,στοχεύω στην εύρεση λύσεων όσον αφορά τον συνδυασμό επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής, στον οποίο υπάρχει ανισορροπία λόγω έλλειψης παροχής υπηρεσιών και φύλαξης των παιδιών .
Προσπαθώ να προσφέρω ανάσες ανάπτυξης της ντόπιας οικονομίας ,επικαλούμενη τις άπειρες δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα ,ανοίγοντας προοπτικές εδώδιμων καλλιεργειών για τη νεολαία μας και όχι μόνο
Είμαι μέλος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης (με ενεργά μέλη παραπάνω από 1000 άτομα σε όλο το νησί ).
Και από τα οργανωτικά μέλη του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μου, που εδώ θα σταθώ να δώσω την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω με όσους το επιθυμούν να τον ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ..
Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο.
Η εμπιστοσύνη που μου προκάλεσε η Ειρήνη Κουτσαλεδάκη ,με την αποδεδειγμένη εργατικότητα , σταθερότητα ,και αποφασιστικότητα με οδηγεί σήμερα να δηλώσω την υποψηφιότητα μου στο συνδυασμό «Μαζί για την αλλαγή» στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη στο πλευρό της διεκδικώντας την υποστήριξή με την ψήφο σας ,δίνοντας μία υπόσχεση σε όσους δεν με γνωρίζουν, ότι δεν θα υποστηρίξω ποτέ την αδικία από όπου προέρχεται ,όσο και αν μου κοστίσει..